Introductie


NovaGalaxy
1 jaar geleden

Yooo, Mijn naam is Nova, leuk dat je even checkt wie ik ben :P

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd, is onder anderen tekenen van tijd tot tijd, denk dan aan bijvoorbeeld bekende personages van cartoons/anime tot games a like, soms maak ik ook een origineel bedacht personage, maar dat komt minder vak voor.

Net als bijna iedereen, vind ik gamen ook best wel leuk ik zal er een paar opnoemen die ik graags speel en of zou willen spelen.

Super smash Brothers, Warframe, Hades, Legend of Zelda, Persona 5.

Ook vind ik de call of duty zombie serries heel gaaf

Daarnaast vind ik het ook interessant om meningen van anderen te lezen, of te zien wat betreft de meningen in bepaalde games.

Verder heb ik niet heel veel om aan te vullen,

With that being said, I wish y'all a great time around!


FrancisDrake 1 jaar geleden

Welkom op onze community. Ik heb dit topic even verplaatst naar introducties :) Hades echt tof. En binnenkort weer smashen :)

NovaGalaxy 1 jaar geleden

Absoluut haha, i'm looking foreward to it!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Fatal error: Uncaught RedisException: READONLY You can't write against a read only replica. in /var/www/html/vendor/laminas/laminas-session/src/SessionManager.php:235 Stack trace: #0 /var/www/html/vendor/laminas/laminas-session/src/SessionManager.php(235): session_write_close() #1 [internal function]: Laminas\Session\SessionManager->writeClose() #2 {main} thrown in /var/www/html/vendor/laminas/laminas-session/src/SessionManager.php on line 235