Achtergrondartikel Ontwikkelomgeving GamersGalaxy.nl


FrancisDrake
1 jaar geleden

De ontwikkelomgeving van GamersGalaxy is opgezet met moderne tooling en een modern Framework. Het framework is Laminas en als ORM Doctrine2. Verschillende onderdelen uit onze tooling zijn bijvoorbeeld Jira, Bitbucket, Pipelines voor CI/CD, Docker, Sass, Webpack, MJML, Storybook en Cypress om een paar onderdelen te noemen.

Dit waarborgt de toekomst van dit platform. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te programmeren om de mogelijkheden open te houden. Wij kunnen groeien en nemen feedback en leuke features ter harte. Mocht je iets leuks bedenken, schroom niet om een topic aan te maken op het development gedeelte met een request for feature.

Onze setup is ook klaar om te groeien, Kubernetes + Traefik is voor nu de techniek welke we inzetten om te schalen. We willen groot worden maar kunnen dit niet zonder jullie. Deel ons platform met je vrienden. Samen maken we deze plek op het internet de onze.

Ik ga niet in alle details treden. Ook vanwege security redenen natuurlijk. Stuur vooral een PM voor de geeks tussen ons met programmeer of beheer ervaring als je toch net even wat meer wilt weten of benieuwd ben hoe iets werkt ;-)


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn