Adverteren op GamersGalaxy

GamersGalaxy is een vrij nieuwe community maar er is mogelijkheid om te adverteren op onze website kan. Ww logo, adverentie of product promoten op onze website of events.

Door te adverteren op GamersGalaxy krijg je toegang tot een breed netwerk van gamers. Bereik onze bezoekers met een van onze advertentie kanalen. Wij bieden ten alle tijden een oplossing op maat.

Display Advertising

Display Advertising is een directe advertentie op verschillende pagina's van onze website. Alle tarieven voor onze advertenties worden per CPM berekend.

Product sponsoring

Product sponsoring is een andere mogelijkheid. GamersGalaxy is een community waar wij geloven in de kracht van de mening. Product sponsoring is een manier om uw product te promoten. U als developer, publisher of winkel stelt een of meerdere producten beschikbaar. Onze redactie of leden van de community krijgen deze ter beschikking, vervolgens zullen er reviews voor worden geschreven.

Event sponsoring

Event sponsoring is uw logo op kleding en stal op de evenementen waar wij naartoe gaan om GamersGalaxy te vertegenwoordigen.