Mark Wahlberg als Victor Sullivan in Uncharted film

2 jaar geleden
FrancisDrake

Er zijn geruchten dat er een Uncharted film in de maak is. Ik zeg dit voorzichtig omdat ik eerder ook al een dergelijk nieuwtje had gelezen. Sony heeft al zes directors voor de film afgeknalt. De film had ook al volgens de planning af moeten zijn alleen is door Corona vertraagd. De film gaat over hoe de jonge Drake, gespeeld door Tom Holland, Sully ontmoet en hoe de twee bevriend raken.

Geoff Keighley, die af en toe artikelen schrijft voor Kotaku heeft een tweet geplaastst waar Mark Wahlberg als Victor "Sully" Sullivan te zien is. Het ziet er een beetje gek uit moet ik eerlijk bekennen maar ik laat me graag verassen.

Uncharted heb ik altijd erg gaaf gevonden. Dit zou als film ook heel goed kunnen werken. De nieuwe producer Ruben Fleischer, bekend van Zombieland en Venom, heeft aangegeven de film zo te willen maken dat de game en de film elkaar aanvullen.

Tom Holland zei het volgende. "I think what Uncharted offers that most video games films don't is that it's an origin story to the games. So if you played the games, you haven't seen what's going to happen in the film. And if you haven't played the games, you're going to enjoy the film because it's information that everyone else is getting at the same time. But I'm super excited to make that movie and it's been a long time coming."

Dit klinkt allemaal heel positief. Ik ga het een eerlijke kans geven, de fan-made film vond ik ook erg leuk en gezien de film nu in de handen ligt van een erg respectabele director moet ik er wel vertrouwen in hebben dat het een vermakelijke film gaat worden.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Kijk je uit naar de film en hoe vind je de casting? Laat het hieronder weten!

 


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn