Geruchten over de Switch Pro met MiniLED scherm

2 jaar geleden
FrancisDrake

Er gaan ondertussen epische geruchten rond dat ook Nintendo een Switch Pro gaat produceren. Het is een logische stap. Echter, Nintendo zelf heeft zelf niet bevestigd dat er een nieuwe console aankomt. Innolux, een bedrijf dat schermen produceert, zou vermoedelijk gelekt hebben dat Nintendo op bezoek is geweest voor de productie van MiniLED schermen voor een nieuwe console.

Nintendo heeft een ijzersterke reputatie wanneer het aankomt op first party games. Persoonlijk kan ik geen beter voorbeeld aanhalen. Nintendo presenteert keer op keer, levert kwalitatief hoge games met een hoogwaardig grafisch gehalte op matige hardware. Met de komst van de Switch heeft Nintendo een unieke hoek verovert met aantallen die vergelijkbaar zijn met de Xbox.

Het scherm is altijd een zwak punt geweest in de handhelds. Vandaar dat een dergelijk gerucht makkelijk te bedenken is. Dat Nintendo haar console een upgrade geeft is geen gekke gedachte. Er zijn vele gamers die deze console geweldig vinden.

Ik denk ook niet dat veel gamers die al een switch hebben niet lang hoeven nadenken over de aanschaf van een pro versie. Het ecosysteem is heel erg groot geworden met talloze titles die je on-the-go wilt spelen of als multiplayer game makkelijk speelbaar zijn op de Switch. En als sommige games net wat beter draaien dan kan dat veel uitmaken.

De geruchten zijn vaag. Een "legal" person zou hebben aangegeven dat het bedrijf Innolux de nieuwe supply chain gaat zijn voor de schermen van de nieuwe Nintendo console. Het zou erg gaaf zijn om een nog sterkere Switch in handen te hebben maar het blijven geruchten.

 


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn