Guildwars 2: Shadow of the Mad King

1 jaar geleden
FrancisDrake

Het jaarlijkse halloween evenement is terug. Festival of the Four Winds hebben we ook net achter de rug. Dit zijn goede tijden om Guildwars te spelen. De festivals zijn een goed moment voor de meeste spelers om wat extra goud te verdienen. Daarnaast kun je de home nodes farmen die enkel tijdens de festivals beschikbaar zijn.

Het festival op zichzelf is redelijk hetzelfde gebleven. Je kan alles hierover lezen in het release artikel op de website van Guildwars zelf. Daarnaast heb je een volledig overzicht van alle activities en events op de wiki page. Je hebt de verschillende onderdelen zoals het Labyrinth, de Clock Tower JP, de Accent to Madness dungeon. Hierbij is de tijd dat je de achievements kan halen, net als de home node, beperkt tot de duur van het evenement.

Als je een goede tip wilt hebben dan is het Labyrinth farmen een hele goede optie. Het is misschien wel een redelijk basale train maar je krijg er veel trick or threat bags voor terug en kunt heel makkelijk sparen voor de mats die je nodig hebt voor de verschillende limited items die je kunt kopen bij de vendors.

Shadow of the Mad King is begonnen op 5 Oktober en zal 9 November stoppen. Na halloween zal Wintersday op 14 December starten! Wat is jullie favoriete festival?

 

 

Guildwars 2: End of Dragons

Release date:
01-12-2021

Platforms:
  •  Windows

Developer:
ArenaNet

Publisher:
NCSoft


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn