Pokémon HOME is nu officieel uitgebracht

2 jaar geleden
HeartlessSora

Het lang verwachtte bank service van Pokémon waarmee je je favoriete Pokémon van voorgaande games over kan plaatsen is eindelijk uitgebracht.

Je had hiervoor Pokémon BANK maar die was voornamelijk compatible met de 3DS games. Echter heb je Pokémon BANK nu wel nodig voor Pokémon HOME om Pokémon van oudere games over te krijgen naar de Switch.

Je kunt dus als je dat wilt Pokémon vanaf Blue van de Game Boy naar de Switch krijgen. Hier moet je uiteraard wel de nodige moeite voor doen. Daarbij als Pokémon van bepaalde games afkomen kunnen ze niet meer teruggezet worden naar de game waar hij vandaan komt.

Er zit een Pokédex functie in de applicatie zodat je je National Dex compleet kan krijgen! Bij elke Pokémon in de dex kun je de Dex entry zien van vorige games. Er is ook een mobiele app voor Android en iOS. Daarmee kun je je vrienden toevoegen, de Pokédex bekijken en met je vrienden ruilen of via het internet met GTS (Global Trading Service). Je hebt ook de functie Wondertrade dat als je een Pokémon in de Wonderbox plaatst dat je er een willekeurige Pokémon voor terug krijgt!

Een applicatie waar bijna iedere Pokémon trainer wel erg op zat te wachten. Download de app in de eSHOP voor de Nintendo Switch en de app voor je smartphone in de Playstore of App Store en maak je dex compleet!

 


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn