Guildwars 2 krijgt een nieuwe uitbreiding

2 jaar geleden
FrancisDrake

Guildwars 2 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd End of Dragons. Deze uitbreiding brengt de wereld van Cantha naar deze grote MMO. Er is veel speculatie over wat we mogen verwachten. Een ding is zeker, veel gamers kijken uit naar deze uitbreiding en de teaser ziet er goed uit!

Cantha is de wereld uit Guildwars Factions. Deze uitbreiding op de originele game was rijkgevuld met de PvP maps zoals de Jade Quarry, een map waar je vocht op de Jade Sea. Ook bracht de game de classes Assassin en Ritualist. De teaser laat de draak Kuunavang zien. Spelers die de originele games hebben gedaan zullen deze vast herkennen.

Er is nu al veel speculatie over wat we mogen verwachten in de uitbreiding voor de game. Komt de Ritualist of Assassin class naar Guildwars 2? Of krijgen we nieuwe Elite specialisms? Hoe gaat Cantha eruit zien? Gaan de Celestials ook een event zijn? Gaat er weer een groot event rond Lion's Arch zijn? Genoeg om even over na te denken in ieder geval! Om ons even bezig te houden totdat de nieuwe uitbreiding uitkomt hebben we een verbetering van de Core game gekregen. Een nieuwe fractal challenge Sunqua Peak. Je kunt de link volgen voor meer informatie.

Wat denken jullie? En hebben jullie Guildwars al eens gespeeld? De core game is gratis en je kunt altijd de game uitproberen. Het is een erg vermakelijke game die gefocussed is op altijd samen het spel te kunnen spelen. Progessie vind zich op vele vlakken plaats en er is altijd wel iets wat je kunt doen wanneer je samen speelt.

 

 

Guildwars 2: End of Dragons

Release date:
01-12-2021

Platforms:
  •  Windows

Developer:
ArenaNet

Publisher:
NCSoft


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn