Amiibo Monster Hunter komen naar EU

2 jaar geleden
FrancisDrake

De Amiibo van Monster Hunter Rise waren initieel een Gamestop exclusieve. Wij zijn ook fanatiek verzamelaar van de kleine poppetjes, en waren teleurgesteld toen we hier achterkwamen. Nintendo heeft kort na deze bekendmaking in een tweet laten weten dat de Amiibo beschikbaar komen in de Nintendo Store.

Afbeelding waarin de originele tweet van Nintendo te zien is.

De Nintendo Store heeft wat dat aangaat een revival gekregen. Ik denk dat vele Nintendo fans nog wel weten dat je in het verleden met je Nintendo munten spulletjes uit de catalogus kon bestellen. Je verkreeg deze munten, net als nu, door fysieke games te kopen en registreren.

Er is nogsteeds een soortgelijke dienst aanwezig. Tevens bieden ze dit soort producten aan zodat mensen die niet, in dit geval, USA wonen ook de Amiibo kunnen bestellen.

Wat vinden jullie hiervan? Persoonlijk vind ik dit een goede oplossing. Sommige Amiibo in mijn collectie hebben een flinke goude, of soms wel platinum munt gekost om even in de termen van Nintendo te blijven. Ik denk wel dat we het er over eens kunnen zijn dat ze er erg gaaf uitzien.

Afbeelding van de Amiibo's van Monster Hunter Rise.

 

 

Monster Hunter Rise

Release date:
26-03-2021

Platforms:
  •  Nintendo Switch
  •  Windows

Developer:
Capcom

Publisher:
Capcom


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn