Monster Hunter Direct met Rise en Stories 2

2 jaar geleden
FrancisDrake

Een Monster Hunter Direct is verschenen waarin we een Monster Hunter Rise en Stories 2 preview krijgen te zien. Stories was origineel uitgekomen voor de 3DS met groot success en Rise is een nieuwe game in de serie die naar de switch zal komen.

Ik denk dat Monster Hunter fans deze Nintendo Direct uiteraard hebben gevolgd. Het is een leuk kado voor maart, wanneer rise en stories uit gaan komen. Kijk vooral naar de Direct voor we verder gaan.

Monster Hunter Rise. Het lijkt erg veel op een combinatie van de oude Monster Hunter en Monster Hunter World. Ik ben vooral benieuwd naar wat deze game gaat brengen. In de game is een mount te zien, genaamd Palamute. In oudere games waren er nog geen mounts, in World wel. Daarnaast heb je ook de Wirebug waarmee je op hogere of andere plekken kan komen. Het idee hierachter is dat de game zich voorheen voornamelijk vrij horizontaal afspeelde afgezien van het trage klimmen. De Wirebug maakt de zogehete Wire Actions mogelijk.

Het lijkt op de Slinger van Monster Hunter World. De slinger is in feite een grappling hook. Echter, in de trailer zagen we dat je met de Wirebug ook midair acties kunt maken.

Daarnaast hebben we Monster Hunter Stories 2. Het eerste deel was een super toffe game voor de 3DS waar ik me goed mee vermaakt heb. Het is een van de betere RPG games van de 3DS geweest die ik heb gespeeld.

Beide games zijn wat mij betreft no-brainers. Ze zullen mijn collectie goed aanvullen. Wat denken jullie, plannen om een van de twee of beide games te halen?

 

 

Monster Hunter Rise

Release date:
26-03-2021

Platforms:
  •  Nintendo Switch
  •  Windows

Developer:
Capcom

Publisher:
Capcom


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn